1.سالن بولینگ
هر سالن بولینگ از یک یا چند لاین تشکیل شده است. در هر لاین حداکثر چهار نفر میتوانند قرار بگیرند. کف سالن کاملا پارکت میباشد. قسمت میانی لاین تا یک سوم انتهایی را روغن می زنند تا توپ به خوبی سر بخورد. دو قسمت کناری لاین را کاتر یا جوب می نامند. اگر توپ وارد آنها شود به پینها برخورد نخواهد کرد.
2.روش پرتاب توپ بولینگ
روش پرتاب توپ به این صورت میباشد که بازیکن باید پشت خط شروع قرار بگیرد و تا خطی که به آن “فول لاین” گفته میشود گام بردارد. بعد از آن توپ را بر روی زمین پرتاب نماید. فاصله گام برداشتن پنج متر است و بازیکن باید توجه کند که هیچ یک از پاها بر روی خط فول لاین قرار نگیرد، وگرنه حرکت خطا محسوب میشود و امتیازی در نظر گرفته نمیشود.
3.اصطلاح استرایک (strike)، اسپر (spare) و میس (Miss) در بولینگ
اگر یک بازیکن بتواند در اولین حرکت تمام ۱۰ پین را بیاندازد، به این حرکت “استرایک”میگویند. اما اگر در حرکت اول چند پین باقی بماند و در حرکت دوم تمامی پینها را بیاندازد به این حرکت “اسپر” میگویند. همچنین اگر در پرتاب توپ پینی زده نشود، میس نامیده میشود.
4.نحوه چینش پینها
پینها به صورت یک مثلث متساویالاضلاع و در چهار ردیف چیده میشوند. هر پین شماره مخصوص به خود را نیز دارد. پین شماره یک در نوک مثلث و پینهای بعدی به ترتیب شماره، از چپ به راست، با فاصله بسیار کم کنار یکدیگر قرار میگیرند.
5.مدت مسابقه بولینگ
بولینگ در ۱۰ نوبت انجام میشود که به هر نوبت یک فریم گفته میشود. در هر نوبت بازیکن میتواند دو بار توپ را برای انداختن تمام پینها پرتاب نمایید.